KAMPANYA! Alışverişlerinizde 499TL ve üzeri Kargo Ücretsiz ücretsiz kargo

345 Yayınları

345 Yayınları

Üniversite sınavına hazırlanma süreci pek çok öğrenci için oldukça zorlu bir süreç. Çünkü bir yandan hali hazırdaki derslerini görüp eksikliklerini belirli bir süre içerisinde tamamlamaları gerekirken diğer yandan da değişen sınav sistemi ve bunun beraberinde getirmiş olduğu farklı soru sayılarına, bunların çeşitliliğine adapte olmaları gerekiyor. 2024 YKS hazırlık sürecinin başladığı günümüzde ise artık her bir adımını doğru şekilde atmayı hedefleyen öğrenciler aradıklarını en iyi şekilde bulmak için Üç Dört Beş Yayınları tarafından onlara sunulan kaynakları incelemeye başlıyorlar. Ve yaptıkları incelemeler ile beraber de aradıkları sonuçları kolaylıkla bulma imkanına erişiyorlar.

Sınav Sorularına Yakın Sorular

Üç Dört Beş Yayınları tüm 2024 kitapları

Birçok öğrencinin TYT ve AYT için kaynak araştırması yaparken karşı karşıya kaldıkları en büyük sorunların başında, kaynakların soru sistemi oluyor. Çünkü hali hazırda en iyi sonuçların elde edilebilmesi adına mümkün olduğu kadar sınavda sorulacak olan sorulara yakın tarzdaki soruların çözülmesi gerekir. Böylece yeni nesil sorulara daha fazla aşina olacak öğrenciler sınav zamanı soruları çözerken ciddi anlamda zaman kazanacak ve aynı zamanda netlerinde de gözle görülür yükselmeler ortaya çıkacaktır.

Güncel Sınav Sistemine Uygunluk

Şimdilerde 2024 YKS hazırlık sürecine girmiş olan öğrencilerin karşılarına pek çok farklı yayın tarafından hazırlanmış kaynaklar çıkıyor. Seçeneklerin böylesine geniş bir yelpazede olması ile beraber ise birçok öğrenci doğru kaynakları seçemedikleri için ne kadar iyi bir şekilde hazırlandıklarını düşünüyor olsalar da aslında sınav ile alakalı tam anlamıyla bilgi sahibi olmadıklarını sınava girdikleri zaman fark ediyorlar. Günümüz sınavları artık eski dönemlerdeki sınavlardan çok daha farklı mantıkta hazırlanılan sorular ile yapılıyor. Daha önceki dönemlerde ağırlıklı olarak ezbere dayalı sorular sorulurken şimdilerde öğrencilerin mümkün olduğu kadar üzerinde düşünmeleri gereken tarzda sorular hazırlanıyor. Dolayısıyla öğrenciler yeni nesil sorulara ne kadar aşina olurlarsa, elde edecekleri sonuçlar da o denli başarılı olacaktır. Üç Dört Beş TYT matematik, Türkçe, fizik ve fen bilimleri gibi kaynaklar bu aşamada devreye girerek üniversiteye hazırlanan öğrencilere sınava göre en benzer konuları ve soru tiplerini sunuyor.

Konulara Göre Özel Denemeler

Konular hakkında düzenli olarak yapılan çalışmaların sonrasında bu çalışmaların ne kadar verimli olduğu belirlemek adına belirli aralıklar ile denemelerin çözülmesi son derece önemlidir. Dolayısıyla öğrencilerin bu aşamada doğru deneme sınavlarını seçmeleri de büyük bir önem taşıyor. Özellikle de paragraf gibi sınav zamanı ciddi anlamda öğrencilerin zaman kaybetmelerine neden olan soru tipleri için özel denemeler mutlaka belirli aralıklar ile çözülmelidir. Böylece öğrenciler onlar için oldukça zor ve zaman kaybettirebilecek soruları bile çok daha hızlı şekilde çözme imkanına erişmiş olurlar. Bu dönemde atacakları doğru adımlar ile de TYT ve AYT zamanı tam olarak istedikleri netleri elde ederek üniversite kapılarını açmış olacaklardır.

İlginizi çekecek başka bir yazı

2021 YKS Başvuruları, TYT, AYT

Çok Satanlar

Paylaş:

499 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
Stoktaki Ürünler 1 İş Gününde Kargo
Kredi Kartlarına Taksit İmkanı