KAMPANYA! Alışverişlerinizde 499TL ve üzeri Kargo Ücretsiz ücretsiz kargo

LGS Denemeleri Tüm Dersler

LGS Denemeleri Tüm Dersler

Piyasada lise sınavına hazırlanan öğrenciler için düzenlenmiş birçok kaynak bulunmaktadır. Fakat, tüm bu kaynakların hepsini satın almak, maddi olarak sarsıcı olabilir. Ek olarak, tüm kaynakları çözmek de anlamsızdır. Gereken kalite ve isabetli sorulara sahip olan kaynakları edinmeniz halinde sınava en iyi şekilde hazırlanabilirsiniz. Çözmeniz için önerebileceğimiz aşağıdaki lgs denemelerini incelemenizi isteriz, lgs deneme öneri içende beğendiğiniz en az 3 tane farklı yayın ile çalışmanız değişik soru tarzları ile karşılaşacağınızdan dolayı 2021 LGS de size süper farda sağlayacaktır. 

8.sınıf 0’dan 8’e tonguç yayınevi tüm dersler deneme, Tonguç yayınevinin denemeleri lise öğrencileri için oldukça ünlüdür. Denemeleri, kolaydan zora doğru sıralanmıştır. Sınava çalışmaya yeni başlayan bir öğrenci, ilerledikten sonra zor olan denemeyi kısa sürede çözebilir bir hale gelecektir. Tonguç yayınevinin lgs deneme seti içerisindeki sorular, kolaydan zora doğru ilerlemektedir. Lise sınavına çalışmaya yeni başlamış iseniz, iyi bir alternatif kaynak olacaktır.

Plus yayınları lgs 8.sınıf lider 5 deneme sınavı seti, Plus yayınlarının lider 5’li deneme sınav seti, her lise sınavı öğrencisine tavsiye edilen yayınevi denemelerinden bir tanesidir. Genellikle sınava başlayan yeni öğrenciler için tavsiye edilmektedir. Bunun sebebi ise, Plus yayınları lgs deneme seti içerisindeki sorular, başlangıç seviyesinden başlamaktadır.

Esen yayınları tüm dersler lgs çözümlü denemeler, Lise sınavına hazırlanan öğrenciler, mutlaka yapamadıkları sorular için yardımcı olacak birini aramaktadır. Fakat esen yayınlarının deneme seti içerisinde bulunan soruların tamamı çözümlü ve anlatımlı olduğu için yapamadığınız soruları kolay bir şekilde çözümlen direbilirsiniz. Sınav için iyi bir alternatiftir.

Bilgi küpü yayınları lgs 8.sınıf deneme seti, Bilgi küpü yayınları, denemelerinin zorluk seviyelerini renkten renge belirten kaliteli bir yayınevidir. Üstelik 2017 ve 2019 yıllarında lgs sınavında çıkan soruların aynılarını denemelerinde yer vermiştir. Soru seviyesi, ortadan zor seviyeye doğru değişiklik göstermektedir.

Startfen yayınları tüm dersler lgs denemeleri, Startfen yayınları da genellikle sayısal alanda daha başarılı olan bir yayın evi deneme örneğidir. Fakat son yıllarda hem sözel hem sayısal alanda soruları ile en çok tercih edilen yayınevleri arasına girmeyi başarmıştır. Soru seviyesi ise kolaydan orta seviyeye doğru artmaktadır.

İlginizi çekecek başka bir yazı

Bakan Selçuk, yüz yüze eğitime geçiş sürecinin açıkladı

Çok Satanlar

Paylaş:

499 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
Stoktaki Ürünler 1 İş Gününde Kargo
Kredi Kartlarına Taksit İmkanı