KAMPANYA! Alışverişlerinizde 499TL ve üzeri Kargo Ücretsiz ücretsiz kargo

TYT Matematik

TYT Matematik Üniversite sınavında öğrencilerin en zorlandığı bölümler arasında olan sayısal alanı ve matematik dir. Yıllara göre net dağılımları incelendiğinde matematik dersinin çok düşük olduğu görülmektedir. Tabi bu birazda öğrencilerin ön yargılı olarak derslere yaklaşması ile ilgili olduğu kanaatindeyiz. Birçok kişinin aklında “matematik zor!” hep bu var. Bir derse bu şekilde yaklaşılırsa o ders elbette zor olacaktır ve başarı düşecektir. Bu gerek üniversite sınavı, yks –tyt -ayt gerekse de lise giriş lgs olsun fark etmez. Siz bir derse zor zaten diye çalışmaya başlarsanız bunu başarmanız artık çok zordur.

Tyt matematik bölümü için eğer eksik konularınız olduğunu düşünüyorsanız veya matematik de çok başarılı değilseniz, Eee ne bekliyorsunuz çalışmaya HEMEN başlayın. SİZ diğerlerinden daha önce başlamalısınız ve sıkı çalışmalısınız ve göreceksiniz matematik artık sorun olmaktan çıkacaktır. Tyt matematik konularını incelemek ile hemen işe başlayın. Bu konulardan hangisinde daha kötüsünüz veya daha iyisiniz tespit edin ve bir plan ile düzenli çalışın. Her yıl sınavlarda dereceye giren öğrenciler ile yapılan röportajlarda duyarız, öğrenci der ki “ben çok çalışmadım aslında ama her zaman düzenli ve bir plan ile çalışırdır.Çok çalışmak değil başarı düzenli, disiplinli çalışmak ile gelir. Bunun için tyt matematik için bir çalışma planınız olsun. Sonrasında tyt konu anlatımlı hazırlık kitapları, tyt matematik soru bankası ve deneme alın ve kesinlikle farklı 3,4 yayın evinin soru bankası olsun elinizde. Ne kadar farklı tarz da tyt matematik sorusu çözerseniz gerçek 2021 YKS sınavında da başarınız artacaktır. Matematik sorularını çözerken bir çok kaynak kitapta var dır yapamadığınız soruların çözümlerini inceleyin ve aynı tür soruları kendiniz yapmaya çalışın. Bu şekilde matematik soruları için nasıl çözüleceğine dair gidiş yollarını öğrenirsiniz. Bu şekilde düzenli, disiplinli çalışmanız sonunda göreceksiniz ki TYT Matematik veya AYT Matematik artık korkulu rüyanız olmaktan çıkacaktır. Tyt matematik konulara göre soru dağılımları buradan göre bilirsiniz.

TYT Matematik Konu Anlatımı Öneri Kitapları

TYT Matematik Soru Bankası Önerileri

TYT Matematik Denemeler Önerileri

TYT AYT Matematik

Matematik dersine önyargınızı artık bir kenara bırakın ve gerekiyor ise lise 1 den matematik çalışmaya başlayın yeter ki başlayın atık. Erken başlamanız şimdiden matematik dersine çalışmanızın faydasını 2,3 ay sonra artık soruları yaptıkça göreceksiniz ve zevk alacaksınız. Matematik dersini severek çalışın aslında sadece matematik değil tüm dersler için aynı şekilde tutumunuzu değiştirin ve başaracağınıza inanın.

İlginizi çekecek başka bir yazı

Sınava hazırlık için ders çalışma programı hazırlama

Çok Satanlar

Paylaş:

499 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
Stoktaki Ürünler 1 İş Gününde Kargo
Kredi Kartlarına Taksit İmkanı