KAMPANYA! Alışverişlerinizde 499TL ve üzeri Kargo Ücretsiz ücretsiz kargo

TYT Soru Bankaları, Çözülmesi Gereken TYT Kitapları

TYT Soru Bankaları, Çözülmesi Gereken TYT Kitapları

ÖSYM'nin hazırladığı 2021 YKS sınavı çok yakında gerçekleşecek bu yarışta artık geri sayım başladı. Bu dönemde bütün öğrencilerin istediği tek şey doğru bir kaynak bulmak ve buna çok iyi çalışmak. Sizler için en çok tavsiye edilen tyt soru bankalarının olduğu harika bir liste hazırladık. Listemizde bulunan tyt Türkçe, tyt matematik, tyt paragraf ve diğer tüm türlerin bulunduğu her türlü test kitaplarının yer aldığı listemizdeki kitaplar sayesinde netlerinizi oldukça arttırabileceksiniz.

TYT Geometri Sıfırdan Sonsuza Bomba Soru Bankası

Doktrin Yayınları'nın yazdığı ve yayınladığı bu kitap tamamen 2021 müfredatına uyumludur. 190x270 ebatlarından oluşan ve öğrencilere kendini sevdiren bu kitap 176 sayfadan oluşmaktadır. Doktrin Yayınları'nın hazırladığı bu kitap akıllı tahtayla da uyumludur. Çözemediğiniz soruları internet üzerinden bir tıkla öğrenebileceğiniz video çözüm sistemi de mevcuttur. TYT test kitapları listemizde yer alan bu kitabın fiyatı da 37,50 TL'dir.

TYT Pro Biyoloji Soru Bankası

Tamamı video çözümlü olan %100 orijinal ve özgün soruları içeren bu kitap tam 192 sayfadır. Öğrenirken eğlenebileceğiniz ve konuları tam olarak kavrayabileceğiniz bu kitabın boyutları 190x270'dir. Yayın Denizi Yayınları'nın hazırladığı bu kitap sayesinde çoğu kişinin yapamadığı tyt biyoloji sorularını çözebileceksiniz. 21,75 TL fiyatıyla da piyasanın en ucuz ve en çok tercih edilen kitaplarından birisidir.

TYT Pro Türkçe Soru Bankası

Yayın Denizi Yayıncılık'ın yazdığı ve baskıladığı bu kitap piyasada en çok tercih edilen tyt türkçe test kitapları arasında yer alıyor. Çözemediğiniz soruları internet üzerinden bir tıkla öğrenebilecek ve kavrayabileceğiniz bu kitap tam 336 sayfadan oluşuyor. Türkçe konularının tamamını anlayacağınız bu kitap 190x270 ebatlarından oluşmaktadır. Fiyatı ise 33,75 TL'dir.

TYT Matematik Gelişim İzleme Soru Bankası

%100 orijinal ve özgün sorulardan oluşan bu kitap Özdebir Yayınları tarafından hazırlanmıştır. En çok satın alınan tyt matematik test kitapları arasında yer alan bu kitabın ebatları 190x270'dir. Yeni nesil soruların yer aldığı bu kitap, akıllı tahtayla da %100 uyumludur. Öğrenciler tarafından en sevilen kitaplardan birisi olması yanında uygun fiyatıyla da tüm herkesi cezbediyor. Kitabın fiyatı ise 39,00 TL'dir.

TYT Fizik Gelişim İzleme Soru Bankası

Yeni nesil soruların da olduğu fizik hakkında tüm konuları tamamen anlayabileceğiniz bu kitabın boyutları 190x270'dir. Akıllı tahtayla tamamen uyumlu olan bu kitap sayesinde hem konu kazanımı yapacak hem de sorularını çözerek üniversite sınavı için büyük hazırlık yapmış olacaksınız. Özdebir Yayınları'nın hazırladığı kitabın fiyatı ise 28,13 TL'dir.

TYT Kimya Modüler Soru Bankası

Eğitim Vadisi Yayınları'nın yazdığı ve baskılayarak yayınladığı bu kitap tam 232 sayfadır. Konu kavrama ve tarama testlerinin bulunduğu kitap tamamen ÖSYM müfredatına uyumludur. Bu kitap sayesinde hem kimyayı sevecek hem öğreneceksiniz. Fazla sayfa sayısına rağmen oldukça uygun fiyata sahip olan kitap sayesinde üniversite sınavına oldukça iyi bir şekilde hazırlanabileceksiniz. 190x270 ebatlarından oluşan kitabın fiyatı 33,00 TL'dir.

Bunlar dışında aradığınız tüm soru bankaları için HEMEN aşağıdaki linkten inceleme yapabilirsiniz.

TYT Soru Bankaları Öneriler

Çözülmesi gereken tyt kitapları

ÖSYM tarafından hazırlanan TYT sınavı 9. 10. 11. ve 12. sınıf müfredatını içermektedir. YKS sınavının bir bölümünü kapsayan TYT için birçok öğrenci harıl harıl test kitabı aramakta kitap42.com olarak sizler için en çok tavsiye edilen ve kesinlikle çözmeniz gereken test kitaplarını listeledik. TYT Türkçe, matematik, paragraf dahil tüm derslerin kitaplarının yer aldığı bu listede sizler için 2021 tyt soru bankalarının yer aldığı kitapları çözmeniz, sınavınız için oldukça iyi gelecektir.

Taktiklerle Paragraf Soru Bankası

Rüştü Hoca'nın elinden çıkma ve tamamen özgün sorulardan oluşan bu kitabı 2021 tyt test kitapları listemizin başında listeliyoruz. ÖSYM düzeyinde hazırlanan kitap, Pelikan Yayınları'nın yazımı ve baskısının bir eseridir. 312 sayfadan oluşan kitabı tamamen bitirdikten sonra sınavda yanlış çıkarmayacağınıza eminiz. 190x270 boyutlara sahip ve 28,50 TL'dir.

TYT Türkçe 20x40 Branş Denemeleri

Tamamen tyt denemelerden oluşan bu kitap, Türkçe dersi hakkındaki tüm bilgilerinizi yenileyecektir. Bilgi Sarmal Yayınları'nın yazdığı ve baskıladığı bu kitap ÖSYM düzeyinde sorulardan oluşuyor. Çözemediğiniz soruları bir tıkla video çözümlü olarak öğrenebileceğiniz bu kitabın fiyatı ise 29,25 TL'dir.

2021 TYT Matematik Soru Bankası Benim Hocam Yayıncılık

Tamamen %100 özgün ve orijinal sorulardan oluşan bu kitap Benim Hocam Yayıncılık aracılığıyla hazırlanmıştır. Tam 352 sayfa yapısıyla oluşan kitabın ebatları ise 210x270'dir.  ÖSYM düzeyinde hazırlanmış soruların video çözümleri de internet üzerinde mevcuttur. En çok tercih edilen 2021 tyt soru bankaları arasında yer alan bu kitabın fiyatı 37,80 TL'dir.

TYT Coğrafya Gelişim İzleme Soru Bankası

Tamamen yeni nesil soruları içeren bu kitap Özdebir Yayınları'na aittir. Akıllı tahtayla uyumlu ve kazanım odaklı soruları içermektedir. 190x270 ebatlarındaki bu kitap öğrenciler tarafından en sevilen kitaplar arasında yer alıyor. 26,25 TL ücrete sahip ve öğrenerek gelişeceğiniz bir kitaptır.

TYT Kimyatik Soru Bankası

Öğrencilerin en zorlandığı derslerden birisi olan kimya için özel olarak hazırlanmış kitaptır. Kitap içerisinde konularla alakalı taktikler de vardır. Yani hem öğrenecek hem soru çözeceksiniz. Temel, orta ve yeni nesil soruların yer aldığı kitap tam 200 sayfa ve 190x270 ebatlarından oluşmaktadır. Yeni nesil sorulardan oluşan bu kitap içerisinde çözemeyeceğiniz soruların da video çözümleri internet üzerinde bulunmaktadır. 2021 tyt test kitapları listemizde bulunan bu kitabın fiyatı 28,00 TL'dir.

TYT Fizik Dekatlon Soru Bankası

Yeni nesil ve %100 özgün sorulardan oluşan bu kitap Ankara Yayıncılık tarafından hazırlanmıştır. 320 sayfadan oluşan test kitabının boyutları ise 190x270'dir. Çözemeyeceğiniz tüm soruların internette video çözümleri yer alması avantajının yanı sıra ücret olarak da çok makuldür. 37,50 TL fiyatıyla 2021 tyt soru bankası listemizde yer almayı hak ediyor.

 

İlginizi çekecek başka bir yazı

Sokağa Çıkma Yasağı Hangi Saatlerde Uygulanacak?

Çok Satanlar

Paylaş:

499 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
Stoktaki Ürünler 1 İş Gününde Kargo
Kredi Kartlarına Taksit İmkanı