KAMPANYA! Alışverişlerinizde 499TL ve üzeri Kargo Ücretsiz ücretsiz kargo

TYT deneme çöz

TYT deneme çöz

Üniversite sınavına girmeden önce hız ve pratik kazanmak için çözülmesi gereken en önemli kaynaklardan birisi tyt deneme çöz setleridir. Sizde en faydalı deneme setini arıyorsanız doğru yerdesiniz. Aşağıda bazı yayın evlerinin tyt deneme önerileri sizin için listeledik.

Fdd yayınları tyt fen bilimleri deneme sınavları: FDD yayınları her derste ünlenmiş kaliteli bir yayındır. Her tyt sınavını içeren derste de deneme paketi bulunmaktadır. Soruları ise başlangıç seviyesinden orta seviyededir.

Gezegen yayıncılık tyt fen bilimleri 10 deneme sınavı: Gezegen yayının fen bilimleri 10 deneme sınavı ile sınavdan önce hız ve pratik kazanabilirsiniz.

Metin yayınları tyt tarih 35 deneme sınavı seti: İçerisinde 35 deneme sınavı bulunduran tyt tarih dersi denemeleri oldukça meşhur ve faydalıdır.

Benim hocam tyt tarih 30 deneme sınavı seti: Benim hocam yayınları tarih alanında oldukça meşhur olan bir yayındır. Üstelik deneme setleri ise orta seviyededir.

Binot yayınları tyt temel matematik 20 deneme seti: Binot yayınları, matematik alanında soru çözmeye yeni başlayanlar için ideal bir yayınevi ve kaynaktır. Sizde yeni başlamış iseniz 20 deneme setini satın alabilirsiniz.

Yanıt yayınları tyt türkçe çözümlü 20 deneme sınav seti: Başlangıç seviyesinden zora doğru ilerleyen soruları ile ünlü olan soruları ise çözümlü olan faydalı bir kaynaktır.

Benim hocam yayınları tyt felsefe 30 deneme sınavı: Felsefe alanında kaliteli bir deneme sınav seti arıyorsanız, benim hocam yayınları 30 deneme sınavını tercih edebilirsiniz.

Metin yayınları tyt biyoloji 20 deneme sınavı seti: Biyoloji alanında hem soru bankası hem de konu anlatımlı kaynaklara sahip olan aynı zamanda biyoloji deneme seti ile de favori olan bir yayındır.

Zafer yayınları çözümlü deneme tyt biyoloji 30 adet deneme sınavı seti: Zafer yayınları biyoloji ve fen bilimleri alanında oldukça ünlüdür. TYT biyoloji tamamı çözümlü deneme

Benim hocam yayınları biyoloji 30 deneme sınavı seti: Soruları orta seviyeden zora doğru ilerlemektedir. Deneme sınavı benim hocam.

İlginizi çekecek başka bir yazı

Sınav sabahı neler yapılmalı?

Çok Satanlar

Paylaş:

499 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
Stoktaki Ürünler 1 İş Gününde Kargo
Kredi Kartlarına Taksit İmkanı