KAMPANYA! Alışverişlerinizde 499TL ve üzeri Kargo Ücretsiz ücretsiz kargo

Okullar kapandı mı? Okullar ne zamana kadar tatil?

Okullar kapandı mı? Okullar ne zamana kadar tatil?

Yapılan kabine toplantısı sonrasında beklene virüsle mücadele için yeni önlemler açıklandı. Cumhurbaşkanımız Sayın R. Tayyip ERDOĞAN okullar ile ilgili olarak "Ara tatillerde olan okullardaki eğitim öğretim yıl sonuna kadar online olarak sürdürülecek" dedi. Sonrasında MEB den yapılan son dakika açıklaması ile "Resmi, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetleri, 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzaktan eğitim yoluyla devam edecektir."  diye açıklandı. Uzaktan eğitimin detayları ile ilgili sonrasında açıklamalar yapılacağı duyuruldu.

MEB sonra yapacağı açıklamalar ile okul sınavları ne zaman olacak iptal mi gibi bir çok konu hakkında da bilgilendirme  yapılması bekleniyor.

Dileğimiz bu pandeminin bir an önce sora ermesi, bunun içinde elimizden gelen özeni ve kurallara uyma konusunda dikkatli olmamız çok önemlidir. Sağlık her şeyin önüne geçiyor şu durumda.

MEB den son dakika açıklama! Okullar yıl sonuna kadar uzaktan eğitimi devam edecek. Hangi kademeler de yüz yüze eğitim olacak, İlkokul 1.sınıflar ne olacak ve 12.sınıfların 8. sınıfların durumunu olacak. Onları için bir ayrıcalık düşünülüyor mu? MEB açıklamaları bekleniyor.

İlginizi çekecek başka bir yazı

8. Sınıf lgs tüm dersler soru bankası öneriler

Çok Satanlar

Paylaş:

499 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
Stoktaki Ürünler 1 İş Gününde Kargo
Kredi Kartlarına Taksit İmkanı