KAMPANYA! Alışverişlerinizde 499TL ve üzeri Kargo Ücretsiz ücretsiz kargo

8. Sınıf lgs tüm dersler soru bankası öneriler

8. Sınıf lgs tüm dersler soru bankası öneriler

Bazı kaynak kitaplar diğerlerine göre daha zor veya kolay olabilmektedir. Sizde lgs için çalışıyorsanız aşağıda yayın evlerinin en çok satan bazı kitaplarını listeledik. Bunlar çok tercih edilen soru bankaları. Tavsiyemiz sadece tek bir kitap veya tek yayınevi ile çalışmak yerine en az üç yayınevini takip etmeniz sınavda başarılı olmanız için çok önemlidir. Aynı tür sorulara alışmamış farklı komisyonlarca hazırlanan değişik soru tarzları ile karşılaşmış olursunuz, en az üç farklı yayın evinin soru bankası ile çalışırsanız.

Tonguç yayınları 8.sınıf lgs tüm dersler soru bankası: Yeni müfredata %100 uyumlu sorulara sahip olan aynı zamanda her tarzda ve zorluk derecesine uygun biçimde soruların olduğu bir kaynaktır. Aynı zamanda yapamadığınız soruları 7/24 izleyebileceğiz TATS uygulamasıyla çözemediğiniz soruları kısa sürede öğrenebilirsiniz. Kitapta yoğun-orta-düşük programlarımızı belirten işaretlerde bulunmaktadır.

Palme yayıncılık 8.sınıf tüm dersler kazanım serisi: Palme yayınevi, lise sınavına ve üniversite sınavına hazırlanan kişiler için oldukça bilinen bir yayınevidir. Geçtiğimiz senelerde yapılan lise sınavlarında birçok gerçek soru yakalamış olan Palme yayınevinin soruları, kolaydan orta seviyeye doğru ilerlemektedir. Üstelik bünyesinde birçok deneme sınavı ile de tercih edilen bir kaynaktır.

Esen yayınları 8.sınıf tüm dersler soru bankası: Esen yayınları, sınav süresinde size oldukça tecrübe kazandıracak zor-kolay-orta seviye soruları ile öğrencilere pratiklik katan bir kaynaktır. 

Karekök yayınları 8.sınıf lgs tüm dersler soru bankası: Karekök yayınları, her alanda küçükten büyüğe tercih edilesi bir kaynaktır. Soruları ise ortadan zora doğru ilerlemektedir.

Şenol hoca yayınları 8.sınıf lgs tüm dersler okulda başarı soru bankası: Şenol hocayı herhangi bir alanda öğrenci olan herkes bilir. Verdiği matematik dersleri ile ünlenmiş olan Şenol hoca, son zamanlarda yayınlamış olduğu tüm dersler soru bankaları ile de başarısını arttırmıştır. Soruları ise, kolay seviyededir. Sınava çalışmaya yeni başlamış olan tüm öğrenciler bu kaynağa sahip olabilir.

Paraf yayınları 8.sınıf lgs tüm dersler soru kütüphanesi: Paraf yayınları, sözel seviyede başarı kazanmış bir yayın olsa da yayınlamış olduğu tüm dersler soru bankaları ile oldukça ünlenmiştir. Soruları ise ortadan zor dereceye doğru ilerlemektedir.

Palme yayıncılık 8.sınıf tüm dersler soru bankası: Palme yayıncılık da oldukça ünlü bir yayınevidir. Sınav süresinde elinizde bulunması gereken kaynaklardan bir tanesidir.

Editör yayınları 8.sınıf vıp tüm dersler soru bankası: Zor seviyede sorulara sahip olan VIP editör yayınları, oldukça kaliteli bir yayındır. Sınav sürecinde mutlaka edinmelisiniz.

İlginizi çekecek başka bir yazı

8.Sınıf Lgs Deneme Önerileri

Çok Satanlar

Paylaş:

499 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
Stoktaki Ürünler 1 İş Gününde Kargo
Kredi Kartlarına Taksit İmkanı