KAMPANYA! Alışverişlerinizde 499TL ve üzeri Kargo Ücretsiz ücretsiz kargo

Kitap 42 yorum, güvenilir mi, şikayet

Kitap 42 yorum, güvenilir mi, şikayet İlk kez alış veriş yapacağımız bir yer ile ilgili tereddütler yaşanabilmesi normaldir. Özellikle güvenilmez kişilerin yada daha doğrusu dolandırıcılık amacı ile aklını yoranların interneti mesken tuttuğu düşünülür ise şüphe duymak normaldir. Televizyon ekranların haberlerde her zaman internet ile ilgili dolandırıcılık faaliyetleri izliyoruz. Bu sebep ile kitap 42 güvenilir mi? Sorusuna cevap verme gereği duyduk.

Kitap42 kimdir?

Kitap 42 öncelikle sadece online bir kitap satış yeri değildir. Fiziksel olarak mağazaya sahibiz. Yıllardır kitap ve kırtasiye işleri, satışı ile ilgili farklı mağaza ve şirketler ile çalıştık. Şirket açık adresi ve ismi, “KIRKİKİ Kitap Kırtasiye Ofis Malzemeleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. İhsaniye Mah. Sultancem Cd. No:5/B Selçuklu/KONYA” dir. Bize her türlü soru veya sorunuz için 0532 012 42 48 numaralı telefondan yada dilerseniz online iletişim sayfamızdan istediğiniz vakit ulaşabilirsiniz. Kitap 42 şikayet veya önerileriniz için de lütfen iletişim kurmaktan çekinmeyin.

Kitap 42 yorum

Firmamızda yetkili kişilerden başlamak üzere çalışanların tamamı için gönül rahatlığı ile söyleye biliriz ki yorum olarak, para ikinci plandadır. Önceliğimiz hizmet verdiğimiz kişinin mutlu olmasıdır. Sizde kitap42 ailesine katıldığınız da bunu fark edecek ve önceliğiniz bundan sonra her zaman kitap42.com olacaktır. Gerek site içerisinde yapılan yorumlar yada Google tarafından eklenen yorumları inceleyerek insanların bizim hakkımızda neler söylediğine bakınız.

KIRKİKİ Kitap Kırtasiye Ofis Malzemeleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. olarak online satış kanalımız olan kitap42.com salgın öncesinde yayına girmiş, Türkiye’nin Yeni Kitapçısı olma adayı olarak yoluna devam etmektedir. Güvenilir bir firma olarak var olduğumuz sektörde sizin aklınızda kitap42 ile ilgili bir soru işareti varsa bizimle lütfen iletişime geçin. kitap 42 güvenilir mi? Aklınızdaki tüm sorular için buradayız.
 

Türkiye’nin Yeni Kitapçısı KİTAP42.com


Aramıza hoşgeldiniz,

İlginizi çekecek başka bir yazı

Üç dört beş tyt tüm dersler 6 lı paket deneme

Çok Satanlar

Paylaş:

499 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
Stoktaki Ürünler 1 İş Gününde Kargo
Kredi Kartlarına Taksit İmkanı