KAMPANYA! Alışverişlerinizde 499TL ve üzeri Kargo Ücretsiz ücretsiz kargo

8.Sınıf Ders Çalışma Programı 2022 lgs

8.Sınıf Ders Çalışma Programı 2022 lgs 2022 yılında LGS sınavına girecekler için birçok önerimiz bulunmaktadır. Öncelikle, sınava hazırlanmaya daha başlamamış öğrenciler, zaman kaybettiklerini düşünerek konu yığılımı yaparak düzensiz çalışma ile süreci yönetmemeleri gerekiyor. Bazı sınava hazırlanan öğrenciler ise planlı programlı çalışma konusunda büyük sıkıntılar yaşamaktadır. Sınavda kazanmanın en büyük anahtarı, düzenli çalışmak olduğu için az çalışsanız bile mutlaka düzenli bir şekilde çalışmanız gerekiyor.

Çoğu öğrenciler internette gördükleri veya duydukları ders çalışma programlarını kendileri uygulamaya çalışmaktadır. Bu da çok büyük hatadır. Bunun sebebi ise, ders çalışırken sizi sizden daha iyi tanıyan kimse yoktur. Bu yüzden mola saatlerinizi, okul saatlerinizi veya dershane saatlerinize uygun bir biçimde ders çalışma programı hazırlamanızda büyük fayda vardır. Okul saatlerinize uygun bir şekilde 2022 LGS sınavına yönelik ders çalışma programı oluşturmanız gerekmektedir.
 

8. Sınıf haftalık ders programı

Kişisel tercihlerinize göre aylık veya haftalık ders çalışma planı hazırlayabilirsiniz. Örnek verecek olursak, haftalık bir program hazırlayan bir öğrenci her gün çalıştığı ders konularını ayrı ayrı bir çizelgede belirterek çözmesi gereken soru miktarını da belirlemelidir.

Örneğin, Pazartesi günü Matematik dersini çalışırken üslü sayılar konusunu çalışıyorsanız, konu anlatımına ve soru çözümüne 1-2 saat verebilirsiniz. Eğer okulunuzda konu anlatımını yaptıysanız sadece soru çözümü için süre belirleyebilirsiniz. Bunun yanın da hafta içi ve hafta sonu ders çalışma süreleriniz daha farklı olduğu için hafta sonu ders çalışma saatinize göre çalışma programı hazırlayabilirsiniz.

Ayrıca, çözmüş olduğunuz sorularda herhangi bir problem yaşıyorsanız veya çözemiyorsanız mutlaka okul veya dershane öğretmenlerinize danışarak mutlaka soruların üzerinden geçmeniz gerekmektedir.

LGS de çok satan 8.Sınıf Tüm Dersler için Hazırlık Kitapları Hemen İnceleyin! link


Sınava çalışmaya başladıktan 1-2 ay sonra deneme çözmeye başlamanız gerekiyor. Deneme çözmek, çözmüş olduğunuz soruların verimini size gösterecek aynı zamanda da sınavda size pratiklik kazandıracak bir seçenektir. LGS denemeler kategorisinden inceleme yapıp en az üç farklı yayın evinin denemelerini edinmeniz ve deneme çöz menizi öneririz.

Değişik soru tarzları sizi 2022 lgs sınavına daha iyi hazırlayacaktır. Bu sebep ile en az üç farklı yayın evinin hazırlık kitapları ile çalışmanız önemlidir. LGS ders çalışma programınıza ilk haftalar uymanız biraz zor olabilir, alışmanız zaman alır. Ama istikrarlı bir şekilde uygulamaya devam ederseniz zaman ile haftalık çalışma programınıza alışıp daha iyi uymaya başlarsınız. Sınav süreci uzun bir maraton dur siz bu süreç de elbette zaman ile bazı durumlarda sıkılabilir, bunalabilirsiniz. Bu süreçlerde de kendinizi kontrol ederek sonuca odaklanın ve bir yılsonunda daha güzel olacak günleriniz için şimdi çalışmayı asla bırakmayın. Küçük molalar olabilir bunu unutmayın!

Bu süreç de aradığınız en iyi çok tercih edilen çok satan 8.sınıf lgs hazırlık kitapları ve diğer tüm ihtiyaç duyduğunuz kaynaklar ve kırtasiye ihtiyacınız için www.kitap42.com yanınızda. Hemen sipariş veren kapınıza getirelim.

İlginizi çekecek başka bir yazı

2020 KPSS Sınav Bilgileri

Çok Satanlar

Paylaş:

499 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
Stoktaki Ürünler 1 İş Gününde Kargo
Kredi Kartlarına Taksit İmkanı