KAMPANYA! Alışverişlerinizde 499TL ve üzeri Kargo Ücretsiz ücretsiz kargo

LGS kaynak kitap önerileri

LGS kaynak kitap önerileri Liselere geçiş sınavı olan LGS için kaynak kitap mı arıyorsunuz? LGS 2020 artık tamamlandı ve önümüzde ki 2020 – 2021 eğitim öğretim yılı için, veli ve öğrenciler LGS ye hazırlanmak için kaynak kitap arayışına girdiler. Çünkü LGS sınavı sadece bir kez girilebilir, üniversite sınavı gibi “olmaz ise seneye tekrar girerim” diyemezsiniz. Be sebep ile bilinçli aileler, veliler işi sıkı tutmakta çok haklılar.

2021 LGS için iyi kaynaklar

2021 LGS sınavı için şimdiden hazırlanmaya başlanmalı. Öğrencinin 7.sınıftan kalan eksik konuları ve önümüzdeki yıl göreceği 8.sınıf derslerin için çalışmaya başlamalıdır. Tabi demiyoruz ki 7/24 ders çalışsın asla. Gezsin, tatil yapsın ama geleceği içinde adım adım, programlı bir şekilde şimdiden derslerine çalışmaya başlasın. LGS kaynak kitapları, 8.sınıf lgs öneri ve tavsiye kitapları için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Çok yakında da web sayfamıza bu konu ile ilgili bir sayfa ekleyeceğiz ve online kitap önerileri kolay, zor ve orta gibi tavsiye verecek nitelikte olacak. Bu zaman içerisinde bize iletişim bölümünden veya telefon ile ulaşabilirsiniz.

LGS test kitabı önerileri link

8.sınıf kaynak önerileri kaynak kitap

Sınava hazırlık döneminde çalışmak için kaynak kitaplarımızı hemen inceleyin. Uygun fiyat avantajları ve kampanyalı kargo gönderimini kaçırmayın. 8. Sınıf kaynak kitaplar için tıklayınız.

LGS kitap önerileri

Lise geçiş sınavı için hazırlanacak ve bu yıl 8.sınıfa geçmiş öğrencilerimi ve velilerimiz için tavsiyemiz, bu işi bu yaz döneminden itibaren daha sıkı tutmalarıdır. Kitap önerileri olarak piyasada ismi duyulmuş çok yeni olmayan kaynakları incelemeleridir. Tabi öncelikle öğrencinin durumu, başarı düzeyini bilmek de çok çok önemlidir. İlk yapmanız gereken çocuğunuzun seviyesini belirlemek ve ona göre lgs kitaplarından başlamak, kolay, orta veya zor seviye lgs kitapları gibi. Eksik olan 7. Ve hatta 6.sınıf konularının tekrarı ile başlayıp, 8.sınıf dersleri ile devam eden bir plan dahilinde çalışmak çok iyi olacaktır. Aralıklar ile lgs kolay testlerden, çıkmış sorulardan ve soru bankalarından sorular çözmek konunun ne kadar anlaşıldığının ölçülmesi için önemlidir.

LGS konu anlatımı kitapları

LGS soru bankası

LGS denemeler

İlginizi çekecek başka bir yazı

2.sınıf kaynak kitap önerileri

Çok Satanlar

Paylaş:

499 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
Stoktaki Ürünler 1 İş Gününde Kargo
Kredi Kartlarına Taksit İmkanı